Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Οδηγίες προς τους γονείς για την ευρυθμη λειτουργία του ολοήμερου νηπιαγωγείου.

Οδηγίες προς τους γονείς για την ευρυθμη λειτουργία του ολοήμερου νηπιαγωγείου.


- Η ώρα προσέλευσης στο νηπιαγωγείο είναι?  7.45-7.55 για τα παιδιά που συμμετέχουν στο τμήμα της πρόωρης υποδοχής και 8.20-8.30 για τα παιδιά που παρακολουθούν το βασικό υποχρεωτικό πρόγραμμα.

- Τα παιδιά προσέρχονται καθημερινά με τις τσάντες τους οι οποίες περιέχουν απαραίτητα το δεκατιανό των νηπίων και το μεσημεριανό τους φαγητό. Μέσα στην τσάντα υπάρχει πάντοτε μια μικρή πετσέτα φαγητού. Οι γονείς φροντίζουν το φαγητό των παιδιών τους να ακολουθεί τους κανόνες υγιεινής διατροφής. Το μεσημεριανό των νηπίων τοποθετείται σε μεταλλικό σκεύος. Οι γονείς φροντίζουν να είναι γραμμένο με ευανάγνωστα γράμματα το όνομα του κάθε νήπιου επάνω στο φαγητό του.

-Τα νήπια πρέπει να προσέρχονται στο νηπιαγωγείο φορώντας άνετα και ευκολοφόρετα ρούχα ώστε να διευκολύνεται η αυτο- εξυπηρέτησή τους.

- Κάθε παιδί έχει στο νηπιαγωγείο: 1 ζευγάρι παντοφλάκια κλειστά, 1 αλλαξιά ρούχα (εσώρουχα, μπλούζα, παντελόνι, κάλτσες) 1 μαξιλάρι μικρό, 1 μαξιλαροθήκη και 4 μικρές φωτογραφίες. Όλα τα παραπάνω προσωπικά αντικείμενα έχουν γραμμένο το όνομα του κάθε νηπίου.

- Οι γονείς ενημερώνουν οπωσδήποτε το προσωπικό του νηπιαγωγείου όταν το παιδί πρόκειται να αποχωρήσει από το νηπιαγωγείο συνοδευόμενο από αλλά άτομα εκτός από αυτά που ανέλαβαν την ευθύνη της μετακίνησης του.

-Η ώρα έναρξης αποχώρησης από το σχολείο είναι στις 16.00 μμ

Σας ευχόμαστε ολόψυχα: «Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά» και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.